Blijf veilig online.
Vergroot je kennis over internetoplichting.

In onze kennisomgeving vind je waardevolle informatie, tips en richtlijnen om je te helpen bij het beschermen tegen online fraude en oplichting. Onze missie is niet alleen om je te voorzien van effectieve beveiligingsoplossingen, maar ook om je bewustzijn te vergroten en je de kennis te bieden die nodig is om veilig te blijven op het internet.

Onze kennisomgeving wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe artikelen en informatie om je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online beveiliging. Zo kan je met een veilig gevoel blijven navigeren in de digitale wereld.

Wees bestand tegen Phishing

Leer wat phishing is, hoe je het kunt herkennen en welke voorzorgsmaatregelen je kunt nemen om te voorkomen dat je slachtoffer wordt van phishing aanvallen. Ontdek tips voor het veilig omgaan met verdachte e-mails, berichten en telefoontjes.
+

Veilige Applicaties en Software

Leer hoe je veilige applicaties en software kunt kiezen en gebruiken om te voorkomen dat jouw apparaten worden geïnfecteerd met malware of schadelijke software. Ontdek tips voor het updaten van software, het downloaden van apps uit betrouwbare bronnen en het vermijden van kwetsbare software.
+

Garandeer je online winkelveiligheid

Ontdek hoe je veilig online kunt winkelen en welke maatregelen je kunt nemen om jouw financiële gegevens te beschermen. Leer over veilige betaalmethoden, het controleren van websitebeveiliging en het vermijden van valse webwinkels.
+

Leer meer over indentiteitsdiefstal

Leer hoe identiteitsdiefstal plaatsvindt, welke gevolgen het kan hebben en welke stappen je kunt nemen om jezelf te beschermen. Ontdek tips voor het beheren van wachtwoorden, het gebruik van sterke authenticatie-methoden en het monitoren van jouw persoonlijke gegevens.
+

Verzorg je sociale media veiligheid

Leer hoe je jouw privacy kunt beschermen op sociale media en welke privacy-instellingen je kunt aanpassen. Ontdek tips voor het veilig delen van informatie, het beheren van jouw online profiel en het omgaan met online pesten.
+

Veiligheid van kinderen online

Ontdek hoe je de online veiligheid van kinderen kunt waarborgen en hen kunt beschermen tegen gevaren op het internet. Leer over ouderlijk toezicht, veilige internetgewoonten en het herkennen van online risico's voor kinderen.
+